Corona camping tv2

80 beboere beordret til at forlade omdiskuteret campingplads

80 beboere beordret til at forlade omdiskuteret campingplads – TV 2

for 1 dag siden — Onsdag klokken 12.00 skal 80 beboere på Corona Camping i Køge forlade deres hjem på kommunens ordre. Beboerne nægter dog og varsler …

Onsdag klokken 12.00 skal 80 beboere på Corona Camping i Køge forlade deres hjem på kommunens ordre. Beboerne nægter dog og varsler demonstration.

Trailerpark Danmark – ny sæson på TV 2 og TV 2 PLAY

Trailerpark Danmark – ny sæson på TV 2 og TV 2 PLAY – TV 2

Ny sæson af ‘Trailerpark Danmark’ på TV 2 og TV 2 PLAY. … Flere er flyttet fra Corona Camping, mens andre er blevet boende – sådan går det beboerne i dag.

Der er over 100 campingpladser i Danmark, hvor folk bor ulovligt året rundt. Ny sæson af ‘Trailerpark Danmark’ på TV 2 og TV 2 PLAY.

Corona Camping: Foreløbigt punktum sat i kommunestrid – TV 2

7. jan. 2022 — Beboerne på Corona Camping kan blive boende for nu. Ejerne er glade for pusterummet, men tror ikke, at det hele er slut nu.

Beboerne på Corona Camping kan blive boende for nu. Ejerne er glade for pusterummet, men tror ikke, at det hele er slut nu.

Energikrise tvinger folk til at flytte på campingplads:

Energikrise tvinger folk til at flytte på campingplads: – Jeg havde ikke andet valg – TV 2

9. okt. 2022 — Ejerne af Corona Camping får 10-15 opkald om dagen fra mennesker, der står til at ryge på gaden, hvis ikke de akut finder et sted at bo.

Ejerne af Corona Camping får 10-15 opkald om dagen fra mennesker, der står til at ryge på gaden, hvis ikke de akut finder et sted at bo.

Flere er flyttet fra Corona Camping, mens andre er blevet …

Flere er flyttet fra Corona Camping, mens andre er blevet boende – sådan går det beboerne i dag – TV 2

12. nov. 2020 — For halvandet år siden viste TV 2 for første gang ‘Trailerpark Danmark’, der gik tæt på en række af de fastboende, der lever ulovligt på …

Corona Camping har huset mange fastboende gennem tiden. Nogle er blevet hængende, mens andre har brugt pladsen til at få en pause og luft i økonomien.

Campist-par fra TV 2-dokumentar jubler: – Det har været en …

Campist-par fra TV 2-dokumentar jubler: – Det har været en lang kamp – TV 2

3. jul. 2021 — Corona Camping er en af de danske campingpladser, der har fastboende hele året rundt, selvom det er ulovligt.

Det er ikke lovligt at bo på campingplads i mere end 20 dage i vintermånederne. Det har flere gjort alligevel. Nu vil udvalg give dispensation.

Trailerpark Danmark: Camping ud over det sædvanlige

Trailerpark Danmark: Camping ud over det sædvanlige – S1:E1 • 28 min – TV 2 PLAY

Der er over 100 campingpladser i Danmark, hvor folk bor ulovligt hele året rundt. Beboerne er først og fremmest samfundets fattigste, som ellers…

Her er 14 danskere, der bor ulovligt i campingvogne – TV 2

12. nov. 2020 — Kommunen kunne ifølge Stina ikke tilbyde hende et sted at bo, og derfor kørte hun til Corona Camping. Alternativet var at bo i sin bil, hvilket …

En række kommuner ønsker nu at gøre op med den ulovlige boform på campingpladser. Det betyder, at flere risikere at miste deres hjem.

Keywords: corona camping tv2