Magneter biltema

Magneter, 6 stk. – Biltema.dk

Find dit nye magnetværktøj og tilbehør til nemmere reparationer. Find magnet-specialværktøjet her på siden – hvorfor betale mere? Alt indenfor Bilværktøj.

Runde magneter, der er perfekte til f.eks. whiteboards og magnetiske skriveplader. Diameter: 20 mm. Højde: 5 mm. Fås i fire forskellige farver: pink, blå, sort eller hvid.  Bemærk, at ved køb via ”Køb og hent” er det ikke muligt at vælge en bestemt farve på denne vare.

Plukkemagnet, 5 kg – Biltema.dk

Neodym magneter kaldes også powermagneter. Magneter af neodymium er meget stærke magneter! De er ikke blot de stærkeste permanente magneter, vi kender til …

Kraftig magnet med 5 kg holdekraft. Perfekt til at opsamle søm eller trække værktøj og andre genstande frem fra vanskeligt tilgængelige steder. Teleskopskaft 60 – 99 cm.

Magnetkroge, 10 stk. – Biltema.dk

Lige anvendelige i hjemmet som i garagen. Placeres nemt på en metalflade, hvor man permanent eller midlertidigt vil hænge en arbejdslampe, nøgler, værktøj, håndklæder etc. Af forkromet kulstofstål.

Magnetholdere, 2 stk. – Biltema.dk

Meget kraftige magneter med nøglering i den ene ende. Bruges til at holde orden på mindre genstande og udstyr. Fastgør den ene magnet i jakken og den anden i den genstand, der ikke må forsvinde. Før magneterne mod hinanden,og de sætter sig straks fast på hinanden.

Magnetværktøj og tilbehør – køb her – Biltema.dk

Praktisk magnetværktøj til bilværkstedet | Magnetværktøj og tilbehør til nemmere reparationer | Find specialværktøjet her – hvorfor betale mere >>

Magnetopsamler, 3,6 kg – Biltema.dk

Til opsamling af skruer, møtrikker etc. på svært tilgængelige steder. Kraftig magnet på teleskopstang af rustfrit stål. Penmodel med PVC overtrukket håndtag. Umagnetisk hylster rundt om magneten støtter opsamlingen.

Magnetsæt, 3 dele – Biltema.dk

Værktøjssæt, som gør det let at holde orden på smådele og skruer. Magnetskål. Til at samle møtrikker. Med gummibeklædt bund, som forhindrer ridser. Diameter: 108 mm. Dybde: 22 mm. Teleskopmagnetværktøj. Til at samle tabte dele op med. Længde: 159-844 mm. Magnetkapacitet: 2,2 kg. Teleskopspejl. Til at undersøge ting i trange omgivelser. Længde: 172-489 mm.

Magnetisk værktøjsholder, 3 dele – Biltema.dk

Praktiske magnetlister til garagevægge, skuffer, skabe m.m. Gør det let at sortere og finde skruenøgler, skruetrækkere, hammer m.m. Størrelser: 8″, 12″, 18″. Monteres med de medfølgende skruer.

Magnetisk grænsestrimmel, 3 m – Biltema.dk

Magnetiske grænsestrimler kan du afspærre områder, hvor du ikke vil have robotstøvsugeren til at støvsuge. Det kan være områder, hvor robotstøvsugeren kan sætte sig fast, dørtrin og trappeafsatse, ledninger, der ikke ligger i ledningssamlere, langluvede tæpper eller områder, hvor der findes følsomme og skrøbelige genstande.  • Passer til robotstøvsuger 14-7825 • Kan skæres til en passende længde

Powermagneter er stærke neodymium magneter – Køb Her

Dag-til-dag levering af stærke powermagneter. Kæmpe udvalg af neodymium magneter m. bæreevner op til 130 kg. Også salg til private. Køb her.

Keywords: magneter biltema, magnetbånd biltema, stærke magneter biltema, neodym magneter biltema